HOLANNE Kézműves illatgyertyák


 Gyertyáink növényi alapú szójaviaszból készülnek, amely természetesen lebomló alapanyag, és nem tartalmaznak paraffint, petróleum származékot.
 A szójaviasz környezetbarát, nem kormol, nem bocsát ki fekete füstöt és 50%-kal tovább ég, mint paraffin társai.
100% tisztaságú, minőségi illóolajakat használunk, de lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik illatmentes változatot szeretnének. Kínálatunkban elérhető a tiszta méhviasz gyertya is amely alapanyaga a Bakony lábaitól, közvetlenül a termelőtől származik.
A természetes illóolajok miatt illatukat már a tető levételét követően is jól érezhetően kiadják, meggyújtásuk után 20-22 órán át világítanak és biztonságosan visszazárhatóak. Újra felhasználhatóak.

Változatok
Tekintse meg illatmentes és illatgyertyáinkat.

Anne almáspitéje
Anne almáspitéje

Biztos mindenkinek ismerős az érzés, mikor az otthon melegét egy édes, finom, kellemes, valódi kézzel készített süteményt illata lengi be. Mikor már alig várjuk, hogy kedvenc almáspiténk kész legyen. Ezt az érzést, illatot hoztuk el gyertyánkban. Mindamellett, hogy az illatába legszívesebben beleharapnánk, kedvező hatással van közérzetünkre is.
A benne levő fahéj és szegfűszeg illóolajoknak köszönhetően élénkítő hatású, fertőtlenítő, fertőzésgátló, légzésjavító és fokozza immunrendszerünk működését.
Élvezze gyertyánk hangulatát, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Levendulás kert


Levendulás kert

Az örök klasszikus. Ha illatos gyertyáról beszélünk, az első ami eszünkbe jut, az a levendula!
Gyertyánk 100%-os tiszta levendula illóolaj tartalmának köszönhetően rendkívül jó hatással van közérzetünkre, nyugtat és ellazít egy hosszú fárasztó nap után.
Gyújtsa meg gyertyánkat ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni a mindennapok nyüzsgéséből. Üljön le, és érezze a levendula jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Citrus liget
Citrus liget

Ebben a gyertyában elhoztuk a valódi citromfű illatát, minden kedvező hatásával együtt.
Használatakor egy igazi citromfű liget közepén érezhetjük magunkat. A benne levő citromfű illóolajnak köszönhetően érezni fogjuk nyugtató hatását. Segíti az érzelmi egyensúlyt, békét és melegséget hozhat otthonunkba.
A citromfű illóolaj tisztítja a beltéri levegőt, növeli a koncentrációt, kedvező hatással lehet fejfájás és álmatlanság esetén is.
Gyújtsa meg gyertyánkat, és élvezze kényeztető hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Erdei séta
Erdei séta

Képzelje el, hogy egy erdei ösvényen sétál. Felnéz, és a cédrusok már szinte az eget súrolják.
A nap sugarai azért itt ott még átvilágítják a erdő koronáit. Most pedig álljon meg, csukja be a szemét és lélegezzen egyet.
Amellett, hogy az illat egészen egyedi, a benne levő cédrus és citronella illóolajoknak köszönhetően segít megnyugodni,
relaxálni, kicsit lelassulni a mindennapok forgatagában.
Ezt az érzést szeretnénk elhozni otthonába, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

csak egyszerűen
Csak egyszerűen - Illatmentes!

Ha valaki nem szereti az illatokat, vagy ha olyan élethelyzet adódik, ahol nincs szükség illatokra, csak a gyertya hangulatára, a lángok meghitt félhomályára, akkor ez a legjobb választás az Ön számára.
Gyújtson meg egy gyertyát, és élvezze a natúr, tiszta fényét, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Édes varázs
Édes varázs

Az édes illat kedvelőinek szeretnénk kedveskedni ezzel a gyertyánkkal. A virág és a fűszer meglepő találkozásából született meg ez az illat. Próbálja ki a levendula és a fahéj különleges illatélményét, és élvezze az olajok jótékony hatását, hisz Önnek készítettük,

Otthonról Szeretettel.

Anne kertje
Anne kertje

Sokat gondolkodtunk azon, hogy adhatnánk át a reggeli kert illatát. Mikor még nyugalom van, mikor ébred a természet, mikor elkezdődik a nap. Így született meg ez a gyertyánk, mely valódi egyvelege lett a szeretett levendulának, leheletnyi ylang ylang illattal fűszerezve, megbolondítva a kubeba kicsit bódító aromájával. Üljön le, és érezze ahogy Önnel együtt feléled a természet, érezze az olajok jótékony hatását, hisz
Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

Nyári szellő
Nyári szellő

Frissítő, mint a nyári szellő. Gyertyánk méltón viseli nevét, hisz egy teljesen üde, frissítő, nyári illatot készítettünk. A benne levő menta és levendula segít felfrissüli, rendezni a gondolatait és felkészülni a napi teendőkre. Próbálja ki, és élvezze az olajok jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

1001 északa
1001 éjszaka

Képzelje el, hogy egy szempillantás alatt egy varázslatos világba kerülhet. Egy egzotikus világba, ahol minden illat édes, ahol kellemes a félhomály, ahol bármi megtörténhet. Szakadjon ki a mindennapokból, egy nehéz nap után lazítson a szultánák és szultánok különleges világában. Ebben többek között a segítségére lesz a levendula, a szegfűszeg és a szantál különleges egyvelege. Próbálja ki, és élvezze az olajok jótékony hatását, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

természet ereje
Természet ereje

Elhoztuk az üvegbe zárt természetet.
Viaszunk egy bakonyi kis falu méhészetéből származik, ahol minden a mézről, az aranyló esszenciáról szól. A méhviasz miatt a lángnak melegebb, sárgásabb színe van, ezzel is hangulatosabbá téve otthonát. A méhviaszból készült gyertya nem csöpög, valamint szemmel alig látható füstöt bocsát ki. Az illata olyan mint egy kanál méz illata. Egyszerre édes, finom és kellemes. A méhviasz gyertya tisztítja a levegőt, megkötik a port, a baktériumokat és az allergén anyagokat a levegőben. Élvezze a természet csodáját, hisz Önnek készítettük, Otthonról Szeretettel.

HOLANNE

  Termékeinket elérhetőek nagy mennyiségben is, partnereink és leendő partnereink számára.
  Kérjük lépjen velünk kapcsolatba velünk a részletekért.

Kövessen minket:
Kapcsolat

Created with ‌

Free Web Site Creation Software
süti kezelés.">